verkopen

Bereik meer klanten en verhoog jouw omzet als coach

Ons platform biedt de oplossing die je nodig hebt! Door jouw coaching diensten op Own your life te verkopen, kun je duizenden potentiële klanten bereiken en jouw coaching business naar een hoger niveau tillen. Ons geavanceerde platform biedt de tools en ondersteuning die je nodig hebt om succesvol te zijn en jouw merk op te bouwen. 

Waarom verkopen op Own your life?

Weinig investering

Plaats gratis je items. Je betaalt alleen transactiekosten en kosten voor de verwerking van de betaling.

Krachtige tools

Onze tools en diensten maken het makkelijk om je onderneming te managen, promoten en ontwikkelen.

Support en educatie

Neem wanneer je maar wilt contact op met onze OYL support specialisten en leer in ons verkopershandboek hoe je jouw shop succesvol runt.

Recente verkochte tools

Begin vandaag met verkopen

Sluit je aan bij het platform waar miljoenen shoppers elk jaar miljoenen euro's uitgeven om rechtstreeks bij coaches zoals jij te kopen.

Hoe werkt verkopen bij ons?

Bij Own your life kunnen coaches hun waardevolle tools verkopen aan gebruikers die op zoek zijn naar manieren om hun leven te verbeteren.

tools-coaching

Makkelijke en krachtige tools

Ons platform biedt uitgebreide mogelijkheden om uw producten te promoten en te verkopen. U kunt uw producten bijvoorbeeld taggen met trefwoorden om gemakkelijker gevonden te worden door gebruikers. Daarnaast kunt u ook reviews van uw klanten verzamelen, wat uw geloofwaardigheid en verkoopkansen vergroot.

verdien-meer-als-coach

Bereik een wereld aan shoppers

Het verkoopproces is eenvoudig en transparant. Allereerst registreert u zich als verkoper en maakt u uw profiel aan. U kunt vervolgens uw tools uploaden en de prijs bepalen. Wanneer een gebruiker uw tool koopt, ontvangt u direct de betaling.

Verdien meer en inspireer!

Bovendien bieden wij uitstekende ondersteuning en begeleiding bij het verkopen op ons platform. Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het optimaliseren van uw verkoopstrategie.

Dus als u een coach bent en op zoek bent naar een eenvoudige manier om uw tools te verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Registreer vandaag nog en begin met het verkopen van uw waardevolle tools aan onze gebruikers!

Krijg hulp wanneer je het nodig hebt

We willen onze coaches helpen met groeien, met ondersteuning en educatie voor grote en kleine shops.

Praat met ons

Wil je als coach ook een winkel openen op ons platform en je tools verkopen? Dat kan! We zijn altijd op zoek naar getalenteerde coaches die waardevolle tools aanbieden aan onze gebruikers. Als je geïnteresseerd bent in het openen van een winkel op ons platform, neem dan gerust contact met ons op via info@ownyourlife.nl

Nieuwsbrief voor verkopers

In onze nieuwsbrief vind je informatie over de nieuwste trends in de coachingindustrie, marketingtips om je zichtbaarheid te vergroten, en advies over het opbouwen van sterke klantrelaties. Bovendien ontvang je als eerste informatie over nieuwe functies op ons platform en speciale aanbiedingen voor coaches.

Tips voor succes

Onze tips zijn niet alleen waardevol, maar ook praktisch toepasbaar. We bieden je concrete handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Zo kun je snel stappen zetten naar succes en waardevolle resultaten leveren aan jouw klanten.

Krijg advies

We bieden individueel advies aan, specifiek gericht op jouw unieke situatie en doelen. Ons team van ervaren coaches en marketingexperts staat voor je klaar om je te helpen bij het ontwikkelen van een strategie die past bij jouw coaching business.

Wat mag je verkopen?