verkopen

Ik wil verkopen via OYL

Kan verkopen via OYL ook jou helpen om als coach succesvol te ondernemen? Ontdek wat OYL voor je kan betekenen, hoe het in zijn werk gaat en hoe je direct kunt starten.

De voordelen van verkopen via OYL

Laag risico

OYL rekent een laag maandbedrag. Daarnaast betaal je pas wanneer je iets hebt verkocht in de vorm van een commissie over het orderbedrag.

Jouw eigen shop

In no time jouw eigen shop met alle denkbare functies zoals: product display, order management en betalingsafhandeling.

Groei & Service

Direct toegang tot nieuwe klanten. OYL levert optimale service met als doel om jou zoveel mogelijk te laten verkopen.

Basic

Eigen webshop + Listed
10
00 per maand
 • Eigen webshop
 • Onbeperkt producten plaatsen
 • Biografie
 • Reviews
 • Listed "onze coaches"

Partner

Eigen webshop + Listed + Gastblogger
25
00 per maand
 • Eigen webshop
 • Onbeperkt producten plaatsen
 • Biografie
 • Reviews
 • Listed "onze coaches"
 • Gastblogger
Populair

Recente verkochte tools

Begin vandaag met verkopen

Sluit je aan bij de grootste webshop voor coaches, waar mensen die willen groeien rechtstreeks kopen van coaches zoals jij.

Klaar voor de start?

Dit heb je nodig om te starten met verkopen via OYL

tools-coaching

Sap 1: maak een account aan en vul je profiel

Maak een account aan. Dat doe je door je te registreren als coach. 3 Dagen na de inschrijving, krijg je akkoord van de admin dat je kunt starten. Zodra dat is gebeurd, vul je je biografie. Doe dit nauwkeurig, want dit is jouw visitekaartje op OYL.

verdien-meer-als-coach

Stap 2: Voeg je assortiment toe

Vervolgens kun je beginnen met het uploaden van producten die jij aanbiedt. Dit kunnen allerlei soorten producten zijn van een 1 op 1 coaching, webinars, (gratis) downloads om leads te verzamelen, fysieke producten etcetera. Zorg voor kwalitatieve product omschrijvingen en product foto's, zodat het er zo aantrekkelijk mogelijk uit ziet.

Stap 3: Reageer snel op klanten via OYL

Log elke dag in op OYL om te zien of er klanten zijn die vragen hebben, welke orders er zijn gedaan en om te zien hoe jouw dashboard met statistieken eruit ziet. Beschouw het als jou eigen webshop. Focus je op kwaliteit van levering van jouw dienst of product. Schroom niet om jouw klanten te vragen een review achter te laten op OYL. Zo val je op.

Dus als u een coach bent en op zoek bent naar een eenvoudige manier om uw tools te verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Registreer vandaag nog en begin met het verkopen van uw waardevolle tools aan onze gebruikers!

Krijg hulp wanneer je het nodig hebt

We willen onze coaches helpen met groeien, met ondersteuning en educatie voor grote en kleine shops.

Praat met ons

Wil je als coach ook een winkel openen op ons platform en je tools verkopen? Dat kan! We zijn altijd op zoek naar getalenteerde coaches die waardevolle tools aanbieden aan onze gebruikers. Als je geïnteresseerd bent in het openen van een winkel op ons platform, neem dan gerust contact met ons op via info@ownyourlife.nl

Nieuwsbrief voor verkopers

In onze nieuwsbrief vind je informatie over de nieuwste trends in de coachingindustrie, marketingtips om je zichtbaarheid te vergroten, en advies over het opbouwen van sterke klantrelaties. Bovendien ontvang je als eerste informatie over nieuwe functies op ons platform en speciale aanbiedingen voor coaches.

Tips voor succes

Onze tips zijn niet alleen waardevol, maar ook praktisch toepasbaar. We bieden je concrete handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Zo kun je snel stappen zetten naar succes en waardevolle resultaten leveren aan jouw klanten.

Krijg advies

We bieden individueel advies aan, specifiek gericht op jouw unieke situatie en doelen. Ons team van ervaren coaches en marketingexperts staat voor je klaar om je te helpen bij het ontwikkelen van een strategie die past bij jouw coaching business.

Wat mag je verkopen?