hoe werkt oyl?

Groei naar een nieuwe toekomst

Geef je persoonlijke en professionele ontwikkeling een boost met de tools en middelen van onze topcoaches.

happy-people

Investeer in jezelf met coachingtools

coaching-business

Vind het

We geloven dat iedereen toegang moet hebben tot de juiste middelen om hun doelen te bereiken en hun potentieel te ontdekken. Daarom hebben we een uitgebreide selectie van krachtige coachingtools en -middelen samengesteld die je kunnen helpen bij elke stap van je reis.

Koop het

Onze tools en coaches zijn van de hoogste kwaliteit, en hebben bewezen effectief te zijn bij het helpen van mensen bij het bereiken van hun doelen. Of je nu wilt groeien als persoon, je vaardigheden wilt verbeteren of je carrière naar een hoger niveau wilt tillen, wij hebben alles wat je nodig hebt om te slagen.

online-coaching-oyl

Krijg het

Zodra je je tool of sessie hebt aangeschaft, krijg je direct toegang tot alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Onze coachingtools zijn ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn. We willen dat je het beste uit jezelf haalt en daarom zorgen we ervoor dat je snel aan de slag kunt met je tool of sessie.

Je bent beschermd

Winkel met een gerust hart

Als koper betaal je een Kopersbescherming vergoeding bij elke transactie wanneer je de knop "Nu kopen" gebruikt. Dit helpt je geld te beschermen, voegt een extra laag bescherming toe aan je aankopen en houdt je informatie veilig. De kosten bedragen 5% van de item prijs plus €0.70.

Betrouwbaar terugbetalingsbeleid

Je bestelling is beschermd wanneer je betaalt via Own your life. Je krijgt een terugbetaling als je item niet aankomt, beschadigd is tijdens het transport of significant niet zoals beschreven is. Laat het ons binnen 2 dagen na levering weten als er iets mis is. Tenzij anders overeengekomen, dekt de koper de retourkosten.

Krijg toegang tot de beste coaches

Christie Linley

NLP coach

Lisa Nichols

Business coach

Cesar Millan

Honden coach

Jaap Dirksen

Business coach

Jessica Karl

Diëtiste