Community pagina

Ontdek onze
Community

community-oyl

Onze topics

pexels-nathan-cowley-1153369
Fysieke gezondheid
Marion Buur Coaching

Gezond leven is een prioriteit

Gezond eten is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl. Het is belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen om ons lichaam optimaal te laten functioneren en om verschillende gezondheidsproblemen te voorkomen. In dit artikel zullen we uitleggen waarom het belangrijk is om gezond te eten.
Read More »
Financiëel
Marion Buur Coaching

Succesvol in jouw loopbaan

Gezond eten is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl. Het is belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen om ons lichaam optimaal te
Read More »
Mentale gezondheid
Marion Buur Coaching

Vriendschap op je werk

Vriendschap op het werk is een belangrijk onderwerp dat steeds meer aandacht krijgt. Vrienden zijn immers een belangrijk onderdeel van ons leven en kunnen ons
Read More »
koop-het
Financiëel
Marion Buur Coaching

Zo stel je financiële doelen

Financiële doelen stellen kan een enorme impact hebben op je leven, zowel op korte als lange termijn. Het stellen van doelen zorgt ervoor dat je een plan hebt om je financiële toekomst vorm te geven en dat je een duidelijk pad hebt om te volgen. Hieronder zijn vijf voordelen opgesomd van het stellen van financiële doelen.
Read More »
Video afspelen over podcast

Own your life Podcast

De Own your life podcast kun je wekelijks terug zien op onze community website. We bespreken elke week verschillende topics dat onze gasten d.m.v. de chat aan ons stellen. We bespreken ook trendy topics en de nieuwste coaching tools die beschikbaar gaan zijn op onze website.

Own your life is de website waar top coaches bij elkaar komen en niet alleen hun tools aanbieden maar ook hun kennis delen met de community. Groeien was nog nooit zo makkelijk!